Vaillant konvektor VER 75/4 – 240/4

Mogu se koristiti za zagrijavanje svih stambenih prostorija. Grijalice posjeduju zaštitu protiv prskajuće vode (IPX 4), te su zaštitno izolirane.

Električni zidni uređaj za centralno grijanje

Nova generacija Vaillantovih sobnih grijalica VER/4 pruža jednostavan način temperiranja i zagrijavanja prostorija koje je potrebno periodično zagrijati (kuhinja, manja stambena prostorija, kupaonica, garaža i sl.). Pomoću radnog elektronskog termostata s ugrađenom zaštitom od smrzavanja moguća je točna regulacija željene temperature u rasponu od 5 °C do 35 °C.

  • Električni konvektor, načelo prirodnog strujanja zraka
  • Bešuman rad
  • Izbornik temperature sa zaštitom od smrzavanja i termostatom
  • Zaštita IP 24, dodatna izolacija od prskajuće vode
  • Jednostavno montiranje i rukovanje
Šifra: Vaillant VER Kategorije: ,

Share this product

Električna sobna grijalica

Električne sobne grijalice VER rade na načelu prirodnog strujanja zraka (konvekcije). Mogu se koristiti za zagrijavanje kupaonica, garaža i svih stambenih prostorija. Grijalice posjeduju zaštitu protiv prskajuće vode (IPX 4), te su zaštitno izolirane. Na taj način Vaillant pruža svom korisniku najveću moguću sigurnost u sklopu svog “sigurnosnog dodatka”. Zrakoispusne rešetke su smještene u razini prednje stranice, tako da ima dovoljno prostora između toplog zraka i zida odnosno zavjesa, čime se izbjegava onečišćenje istih. Ravnomjerna i niža izlazna temperatura toplog zraka pruža ujedno veću udobnost korisniku. Izbornik temperature nudi i mogućnost zaštite od smrzavanja. Kada se, naime, sobna temperatura spusti ispod 4 C, uređaj će se automatski uključiti, ukoliko je izbornik temperature namješten na zaštitu od smrzavanja.

Princip rada

Kućište grijalice s donje i gornje strane ima rešetke za ulaz, odnosno izlaz zraka. Zrak se zagrijava na principu konvekcije zraka, bez ventilatora. Hladan zrak ulazi s donje strane grijalice, prelazi preko grijača i potom izlazi kroz rešetke koje ispuštaju zrak. Rešetke su smještene u razini prednje stranice, tako da ima dovoljno prostora između toploga zraka i zida, čime se izbjegava njegovo onečišćenje. Ravnomjerna i niža izlazna temperatura toploga zraka pruža korisniku veću udobnost.

Oprema

Električna grijalica VER/4 posjeduje zaštitu od prskajuće vode, te je kućište zaštićeno izolacijom. Na taj način Vaillant korisniku pruža najveću moguću sigurnost, bilo da je riječ o dječijoj igri s tušem u kupaonici ili o eventualnoj greški u utičnici, kada je iz bilo kojeg razloga prekinut zaštitni vod. Modeli do 2 kW opremljeni su priključnim kablom i šuko utikačem, dok je za modele od 2,4 kW neophodan priključak na električnu mrežu putem kabla koji se dostavlja u sklopu isporuke, bez šuko utikača.

Proizvođač

Vaillant

Snaga uređaja

0,75kW, 1,0kW, 1,5kW, 2,0kW, 2,5kW